7 tipů, jak použít ředkvičky ke zdobení pokrmů: Nadšené budou hlavně děti
Ředkvičky si můžeme koupit kdykoliv, ale nejlepší jsou na jaře. K jaru tato oblíbená a krásně barevná zelenina prostě patří. Chutné a mírně štiplavé bulvičky snadno vypěstujeme i na malé zahrádce, sklizeň na sebe nenechá dlouho čekat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Ředkvičky se uplatní především ve studené kuchyni. Jsou skvělé do salátů i pomazánek. Výbornou pomazánku připravíte podle následujícího videoreceptu:
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 21 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Komentáře