7 oblíbených jídel z čočky: Vaříme chutně, levně a výživně
Ze všech luštěnin čočku připravujeme zřejmě nejčastěji. Není divu, čočka nejen výborně chutná, ale také na její uvaření stačí kratší doba. Navíc má poměrně univerzální využití. Je skvělá do polévek, výtečná v úpravě nakyselo, hodí se do vydatných salátů, chutných pomazánek i karbanátků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Výbornou surovinou do kuchyně je červená čočka. Není ji potřeba dopředu namáčet, přesto nezpůsobuje nadýmání, navíc je velmi rychle uvařená. Hodí se, stejně jako obyčejná čočka, do obdobných jídel. Výborná je do polévek i rychlých a výživných pomazánek. Polévku z červené čočky můžete uvařit podle následujícího videa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší čočku na kyselo? Tradiční novoroční jídlo uvařte podle skvělého receptu s názorným videem
Čočkový salát: Chutné, výživné a levné jídlo se skvěle hodí na Nový rok
Desatero rad na téma čočková polévka: Je vydatná, levná a moc dobrá, přesně podle našeho gusta
Komentáře