Houbová omáčka od Daniely
Kombinace hřibů a smetany nikdy nezklame. Hedvábně krémová smetanová omáčka s hříbky je zahuštěná šlehačkou a provoněná spoustou másla. Podáváme ji nejlépe s knedlíkem, maso nám vůbec chybět nebude.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 699 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,02 g |
Tuky | 123,19 g |
Vláknina | 34,56 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zkus a uvidíš, že je vynikající, dobrou chuť přeje Daniela
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2023 09:35
27. 2. 2023 11:04
15. 10. 2022 17:50
30. 11. 2019 13:43
22. 9. 2014 12:35
25. 8. 2014 14:53
15. 10. 2013 17:42
5. 10. 2013 13:06
15. 10. 2012 10:59
29. 9. 2012 12:29
2. 4. 2012 19:42
7. 9. 2010 08:41
5. 9. 2010 14:17
5. 9. 2010 12:16
2. 9. 2010 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 38 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 9 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 13 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 24 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 43 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Další recepty
Tématické fráze: bílá houbová omáčka bila houbova omacka recept houbová omáčka recepty houbová omáčka bílá dietní houbova omačka houbová omáčka recept houbová bílá omáčka recept houbová omáčka houbová omáčka s mlékem top recepty houbová omáčka omáčka houbová bílá houbová omáčka od babičky recept na houbovou omáčku jak se dela houbova omáčka houbová omáčka bílá recepty bílá houbová omáčka houbová omáčka dietní skvela houbova omacka bílá hřibová omáčka houbová omáčka z praváků
Suroviny: olej, máslo, cibule, houby, bujón zeleninový, smetana, mléko, šlehačka, sůl, pepř bílý mletý, bobkový list, mouka hladká
Houbová omáčka od Daniely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0km
18 názorů