Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 13 286 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,10 g |
Tuky | 104,31 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 634 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 119,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2015 21:46
Mne spis prekvapuji ty gramaze, z kila hoveziho udelat osm porci, z 300g masa vyvarit polevku pro dvanact lidi...Asi jsme u nas doma zmlsani.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
7. 3. 2015 21:40
Já nevím,ale když je dělám já vypadají úplně jinak,ale možná to je fotkou.
7. 3. 2015 21:11
Licka delavam v PH nebo troube hooodne pomalu, ale tekutinu dolevam postupne.Neni to polevka.
7. 3. 2015 21:09
Líčka dělám dost často - myslím ale, že když na kilo opečených líček naliješ 2 l tekutiny, vaříš je jako polévku, nedusíš. Možná za ty tři hodiny se ta tekutina odvaří, ale líčka jsou hotová a měkká za podstatně kratší dobu, max. hodinu a půl, pak jsou na kaši.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 7 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 26 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 53 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka lička v aspiku hovězí bok recept hovězí líčka recept jak vypadají hovězí líčka hovězí bok recepty recept na hovězí líčka jak vypadají hovězí hovězí líčka hovezí líčka s knedlíkem hovězí lička s knedlíky hajný ze šlajfu hovězí líčka jak vypadaji hovězí na zvěřínovém koření a víně jak se dela líčka hovězí bok recept na lička v aspiku licka na prudko líčka s knedlíkem vánoční hovězí líčka na víně polévka z líček
Suroviny: líčka hovězí, bok uzený, cibule červená, mrkev, petržel, pepř celý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, rozmarýn, tymián, víno červené, vývar hovězí, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr krupice, šťáva citronová, sádlo, pepř
Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmWl
4 názory