Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Jestli existuje bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka, je to hovězí vývar s knedlíčky. Vaří se ke svátečnímu obědu, na svatbách, rodinných oslavách, ale také jen tak pro chuť. Vyzkoušejte náš recept na silný vývar jako od babičky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez použití tlakového hrnce)

5. 3. 2008 11:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 404 kJ / 1 292 kcal
Bílkoviny214,50 g
Tuky32,38 g
Vláknina3,69 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 983 mg
Sůl2,81 g
Sacharidy33,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kustka

13. 1. 2020 17:46

Sandra: Poradím vám-používám vykrajovátko na kuličky na brambory-budete mít všechny kuličky stejné

Lula

27. 9. 2013 10:01

dortu

Lula

27. 9. 2013 10:00

vždy přidám tak 2-3 morkové kosti ( podle velikosti ) a kousek oháňky, mám to s tím radši, bez toho to není moc ono a dělám v normálním hrnci, a necham to vařit třeba 7-8 hodin přes noc ( probublávat samozdřejmě ) a to má pak grády, pořádnej silnej vývar, ne jak ty z papiňáku a když přidáte 2 omyté neoloupané stroužky česneku, které lehce nakřápnete nožem, tak jen třešnička na dotu:-))

30. 1. 2013 13:33

ano, nejlepší:yes:

T.

8. 6. 2012 13:36

prostě klasika. Co dodat... :-) Žádné vegety, podravky a podobné perverznosti...

xxx

12. 5. 2012 11:13

:-Ksuper knedlíčky, před chvilkou dovařeny a jsou vynikající:-K

Sandra

10. 5. 2011 13:15

Dneska sem poprvý vařila polívku a zkusila jsem tuhle ... a musím říct že paráda, povedla se a je moc dobrá ;-) akorát ty knedlíčky jsem neměla tak krásně kulatý jako na obrázku :-))

Anna Kocikova

26. 4. 2011 17:53

Na polévce doplněné "clelestýnskými nudlemi"http://www.toprecepty.cz/recept/1762-celestynske-n...jsme si pochutnali;-)+Bodík a fotku přidávám:-)

Lidka

10. 4. 2010 09:13

No jdu na to, akorát mám problém, nemám petrželovou nať.Tak snad to bude dobré i bez toho.

pavel373

25. 1. 2010 16:08

Vynikající je taky udělat knedlíčky z droždí,postup je stejný jako u játrových.Akorát kvasnice rozehřejem na másle a pokračujem...:-p

Jaaja

19. 1. 2010 15:24

Super, udělala jsem dvoje knedlíčky, ještě ty, které radí Bibinka v komentářích. Jsou taky perfektní, udělala jsem si jich zásobu do mrazáku, takže mám zamražené játrové, bylinkové a masové a jsem spokojená. :yes:

cardanka

19. 1. 2010 11:18

Klasika , která nikdy nezklame:-p, posílám 2.bodík:yes:

janatka

18. 1. 2010 15:15

Milujeme tuto polévku.Dělám i z drůbežích jater,no prostě které jsou po ruce.Ada,většinou se dělají polévky na dva dny alespoň u nás ,tak já dělám 3-4 litry .Máme moc rádi polévky to je základ.:yes:

ada

30. 11. 2009 18:13

můžu se zeptat pro kolik je to přibližně osob?

henry

16. 11. 2009 14:38

mňam,jdu pro játru,super fotky pro hladové oči

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí polévka z vývaru polevka s jatrovymi knedlicky játrové knedlíčky do polévky hovězí polévka v tlakovém hrnci hovězí polévka polevka s jatrovymi knedlicky recept hovězí polívka polévky recepty hovezi polevka s knedlicky hovezi polevka recept veprovy vyvar hovězí consome kuřecí vývar podle pohlreicha hovězí consomé recept consomé recept knedlíčky do polévky vývar v tlakovém hrnci polevka hovezi vyvar consomé hovězí vývar polévka

Suroviny: přední hovězí, mrkev, celer, petrželka kořenová, sůl, pepř, cibule, nudle vlasové, petržel, játra vepřová, česnek, majoránka, sůl, pepř, vejce, strouhanka, petržel

TopRecepty.cz

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9P