Hovězí loirských lodníků
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 69,20 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z knihy Francouzská kuchyně, malinko upravený. Určitě by se hodil pro pomalý hrnec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 9. 2016 18:01
Parádní recept, jednoduché a určitě výborné chuti
4. 9. 2016 17:57
Mňam
1. 9. 2016 13:51
hmm... tohle bych viděla jako ideální pro noční pečení
1. 9. 2016 11:39
V jednoduchosti je krása i chuť
1. 9. 2016 11:35
maris: dostala jsem ji letos od kamarádky - už starou, vypadávají z ní listy, ale pořád dobrá. Autorka píše, že spousta receptů pochází z až středověké kuchyně, tenhle byl jeden z nich
1. 9. 2016 11:11
Asi máme stejnou kuchařku. Lodníci věděli, jak uvařit jednoduše a při tom výborně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 14 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 18 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 22 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 39 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 51 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bifteky loirských lodníků biftek loirských lodníků hovězí podle lodníků bifteky loiarskych lodniku biftek lodníkú hovězí zadní recepty hovězí rose biftek lodník
Suroviny: cibule, máslo, sůl, pepř, okurky sterilované, voda, ocet
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
6 názorů