Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením

Hovězí pečeně je prubířský kámen každého kuchaře. Upéct ji tak, aby byla měkká a šťavnatá, se nemusí pokaždé podařit. Podle tohoto postupu ale bude určitě vaše hovězí pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením skvělé.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

31. 3. 2013 16:03

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie5 101 kJ / 1 219 kcal
Bílkoviny232,63 g
Tuky20,87 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy21,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha se hodí cokoliv, my měli bramborovou kaši, výtečné by byly i bramborové knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

ivulinka

27. 11. 2017 06:24

Danny668: Moc me tesi a dekuji za komentar:-K

Danny668

26. 11. 2017 22:27

Moc dobré <3:yes::yes::yes: řadím do oblíbených a udělám znovu, moc nám chutnalo !!!

Lenunka

25. 11. 2017 19:41

ivulinka: :-K
btw, je zajímavé, že takovéhle komentáře sem poslední dobou přidává zásadně vždy nějaký neregistrovaný mudrc

ivulinka

25. 11. 2017 19:25

Rony: :-D:-D:-D
Lenunka...dekuji:-K

Lenunka

25. 11. 2017 19:19

Rony: medium rare je stupeň propečení hovězího steaku tj. minutkové úpravy hovězího, nikoliv hovězí pečeně, připravované tři hodiny. Zřejmě moc koukáte na televizi, zkuste si o tom nejprve něco přečíst, než tu začnete trousit moudra;-)

Rony

25. 11. 2017 18:48

Bože, to je úplně zničený maso, přepečené, na vyhození ..... má to být medium rare a ne podrážka ;-(

hazel

23. 11. 2016 15:21

Vcera jsme toto meli k veceri ,velmi dobre,urcite budu delat znovu.

clupmi

4. 4. 2016 17:21

Hovězí maso miluji na jakýkoliv způsob, jen ta jeho cena.

xjaninka

5. 4. 2013 14:07

Připadá mi, že sem lidi dávají komentář jen k fotkám. Škoda, kdyby to někdo zkusil uvařit a přidal své rady, bylo by to lepší.:-S

Anna Kocikova

2. 4. 2013 18:10

Ivanko,to je paráda:-Ka ta šťávička:-*Radost pohledět opravdu na vše:-p:yes::-K

pipre

1. 4. 2013 09:46

To vypadá velmi dobře:yes:+

maris

1. 4. 2013 07:46

ivulinko, určitě jste si pochutnali:-p:-):yes:

aisha

31. 3. 2013 23:23

Vypada to velmi chutne a stavnate..:yes::-p

JanaDorazinova

31. 3. 2013 23:09

Já když vidím tu bramborovou kaši, tak mám hlad. Krásně nakrájené maso. Já mám docela problém, málokdy dělám maso vcelku, protože pro dva lidi kupuji spíš plátky. Ivi, já k tobě nemám nikdy co dodat;-)

Ivana Ch

31. 3. 2013 18:35

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hovězího zadního hovězí maso zadní recepty co uvařit z hovězího zadního hovezi pečeně recepty ze zadního hovězího pečené hovězí na houbách recepty z hovězího masa zadního hovězí ořech recepty pečené hovězí pecene hovezi se zeleninou pečené hovězí maso hovězí pečeně na houbách recept z hovězího zadního hovězí zadní na houbách recept hovězí zadní maso recepty hovězí maso zadní recepty hovězí maso pečené hovězí maso zadní co uvařit ze zadniho hověziho hovězí zadní maso recepty

Suroviny: hovězí zadní, špek uzený, bobkový list, jalovec, sůl, pepř, tymián sušený, olej, cibule, mrkev, petržel, kečup sladký, hořčice hrubozrnná, vývar hovězí, houby mražené, sádlo, jíška máslová

TopRecepty.cz

Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PKZl