Džem z jeřabin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 886 kJ / 3 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 65,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 700,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do každé skleničky jsem ještě před uzavřením přidala lžičku rumu.
Džem je hustý, pikantní, výborný.
Zdroj: časopis Lidové recepty (trochu jsem ho upravila)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2017 15:38
TAKY PRÁVĚ VAŘÍM
10. 9. 2016 23:07
1. 9. 2016 15:16
22. 11. 2013 13:32
No jo, no..., to je snad ironie, Aronie se slivovicí
Ale když vám to chutná...
22. 11. 2013 12:49
1. 10. 2013 15:38
17. 9. 2011 20:41
monikaK:
Jedlé mají lístky ez zoubků a jsou chutně nakyslé, nejedlé jsou zoubkaté a příšerně hořké, dobrou chuť..http:///www.toprecepty.cz/recept/7545-dzem-z-jerab...
3. 9. 2011 12:30
5. 8. 2011 15:08
13. 12. 2009 04:51
25. 9. 2009 10:33
14. 9. 2009 13:59
jedle jsou ty, ktere maji listky do poloviny zoubkovane.
plody maji "bubaka" ve tvaru krizku.
31. 8. 2009 16:07
31. 8. 2009 12:05
31. 8. 2009 01:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 3 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 42 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: jeřabiny marmeláda z černé jeřabiny marmeláda z jeřabin černé jeřabiny džem jedlé jeřabiny jerabina jeřabiny recept jeřabinový džem černé jeřabiny marmeláda jeřabina jedlá džem z černé jeřabiny černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedlé černé jeřabiny
Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Džem z jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86L2
15 názorů