Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Likér z černých jeřabin

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 6480 min

6480 min (6480 min příprava)

31. 8. 2009 15:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 029 kJ / 2 875 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy412,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Lidové recepty (jen jsem v názvu přejmenovala griotku na likér)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Smiss

10. 9. 2017 15:36

Souhlas!!!Nacpat do likeru trest a rum je fakt hnus.Chute se mlati a z aronie neni citit nic.

Jaroslava

15. 8. 2017 10:05

Tento likér,taky dělávám každý rok.Pokud nezaváhám a ptaci si pochutnají dříve.Je vinikajicí,už jsem měla mnoho dotazu,zda zas letos si pochutnají na vynikajicím likéru.

Michal

24. 2. 2017 16:17

Nadja: Kompot je taky slusnej.

Michal

24. 2. 2017 16:16

Ja teda nevim, ale delate zdravy zivotabudic a cpete do toho hnusnej rum a jeste tresti. Tak to asi nema byt, co?

Eliška Hamáčková

22. 10. 2015 14:16

Martin:Ano mám tu samou zkušenost a právě mám dvojitou dávku na plotně.:-p

Martin

10. 10. 2015 17:06

Ze surovin jsem udělal cca 1,8l likéru, všem moc chutná. Po přidání tresti se vytvořily mastná oka na hladině. Máte také tuto zkušenost?

cudlik2710

20. 9. 2015 21:01

Luccilla:mohu poprosit o receptik.kolik medu,cukru,aspon priblizne.predem moc dekuji

Luccilla

14. 9. 2015 13:14

Z jerabin se dělá výborný pečený čaj.jerabiny se rozloží na plech zalijou medem zasypou cukrem,skořici a zaleju rumem,vše dle oka a chute.péču zhruba 15 minut.nalozim do sklenic a je hotovo.když tak doleju sklenice horkou vodou.jerabiny maji nejvíc vitaminu c.

AniCiz

9. 9. 2012 18:52

:yes:výborný..:-*..jen nevím,jestli tam patřila tresť Dr Oetker..
ale chutná skvěle

JanaDorazinova

14. 8. 2011 07:48

Hmm, to vypadá moc lákavě!!:yes:

Anonym

14. 8. 2011 07:35

Uvařil, ochutnal a ... ... mňammm !!
Je fakt skvělí !!!:-):-p:yes::yes::yes:

maiva

3. 5. 2011 09:45

Také máme aronii a tradičně dělávám marmeládu,je to vynikající:-p:yes:.Likér jsem chutnala od známých,recept nevím, ale byl dobrý:yes::-p:-p

Nadja

3. 5. 2011 09:14

:yes:+2.:yes: Mám na zahrádce keřík černé aronie a nevím, co s ním - syrové plody mi nechutnají. Tak vyzkouším, pokud mi ptáci něco nechají.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: likér z aronie aronie likér jeřabinový likér jeřabinový likér liker z aronie recepty recept likér z aronie stava z cerne jerabiny černá jeřabina domácí likér z aronie jeřabina černá aronie likér likér z černého bezu švestkový likér likér z aronie za studena černé jeřabiny jeřabina černá aronie recepty liker jeřabinový likér recept recept na likér z aronie švestkový likér recept likér z aronie s rumem černé jeřabiny šťáva

Suroviny: jeřabiny, cukr, rum, tresť mandlová sladká

TopRecepty.cz

Likér z černých jeřabin

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9AN