Likér z černých jeřabin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 029 kJ / 2 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 412,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Lidové recepty (jen jsem v názvu přejmenovala griotku na likér)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2017 16:36
Souhlas!!!Nacpat do likeru trest a rum je fakt hnus.Chute se mlati a z aronie neni citit nic.
15. 8. 2017 11:05
Tento likér,taky dělávám každý rok.Pokud nezaváhám a ptaci si pochutnají dříve.Je vinikajicí,už jsem měla mnoho dotazu,zda zas letos si pochutnají na vynikajicím likéru.
24. 2. 2017 17:17
Nadja: Kompot je taky slusnej.
24. 2. 2017 17:16
Ja teda nevim, ale delate zdravy zivotabudic a cpete do toho hnusnej rum a jeste tresti. Tak to asi nema byt, co?
22. 10. 2015 15:16
Martin:Ano mám tu samou zkušenost a právě mám dvojitou dávku na plotně.

10. 10. 2015 18:06
Ze surovin jsem udělal cca 1,8l likéru, všem moc chutná. Po přidání tresti se vytvořily mastná oka na hladině. Máte také tuto zkušenost?
20. 9. 2015 22:01
Luccilla:mohu poprosit o receptik.kolik medu,cukru,aspon priblizne.predem moc dekuji
14. 9. 2015 14:14
Z jerabin se dělá výborný pečený čaj.jerabiny se rozloží na plech zalijou medem zasypou cukrem,skořici a zaleju rumem,vše dle oka a chute.péču zhruba 15 minut.nalozim do sklenic a je hotovo.když tak doleju sklenice horkou vodou.jerabiny maji nejvíc vitaminu c.
9. 9. 2012 19:52


ale chutná skvěle
14. 8. 2011 08:48
Hmm, to vypadá moc lákavě!!

14. 8. 2011 08:35
Uvařil, ochutnal a ... ... mňammm !!
Je fakt skvělí !!!




Je fakt skvělí !!!





3. 5. 2011 10:45
Také máme aronii a tradičně dělávám marmeládu,je to vynikající
.Likér jsem chutnala od známých,recept nevím, ale byl dobrý







3. 5. 2011 10:14


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Houbičky bílé shimeji na cibulce
Přidáno před 9 hodinami

Kuřecí špalíčky na mrkvi a bramborách z pomalého hrnce
Přidáno před 23 hodinami

Tvarohový mls s Nutellou a piškoty
Přidáno 1. 6. 2023 13:30

Pažitkové máslo
Přidáno 1. 6. 2023 13:22

Zapečený filet tresky se žampiony
Přidáno 1. 6. 2023 09:19

Brambory s volským okem z horkovzdušné fritézy
Přidáno 31. 5. 2023 19:27
Právě bylo uvařeno:

Rychlý jahodový dort (Jahodoví bubáci)
uvařil/a Vladka321
před 1 hodinou

Květákovo-bramborová krémová polévka
uvařil/a Markeeta
před 2 hodinami

Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Další bublanina
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Vepřové kostky na švestkách
uvařil/a Jan Nemec
před 3 hodinami

Bublanina III
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Bublanina II
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Jahodové řezy s želatinou
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Kakaový koláč s tvarohem a ovocem zalitý dortovým želé
uvařil/a Anetyn
před 3 hodinami

Kakaový olejový korpus na dort
uvařil/a Hornychova
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: likér z aronie aronie likér jeřabinový likér jeřabinový likér liker z aronie recepty recept likér z aronie stava z cerne jerabiny černá jeřabina domácí likér z aronie jeřabina černá aronie likér likér z černého bezu švestkový likér likér z aronie za studena černé jeřabiny jeřabina černá aronie recepty liker jeřabinový likér recept recept na likér z aronie švestkový likér recept likér z aronie s rumem černé jeřabiny šťáva
Suroviny: jeřabiny, cukr, rum, tresť mandlová sladká
Likér z černých jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9AN
13 názorů