Jakou použít mouku na kynuté přílohové knedlíky, aby byly lehké jako obláček? Ne každý používá tu nejvhodnější mouku
Výběr mouky při vaření a pečení je důležitý krok a rozhoduje o tom, zda jídlo splní naše očekávání. Jakou mouku vybrat, když připravujeme kynuté přílohové knedlíky?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Mouka na kynuté knedlíky
Často najdeme recepty na knedlíky z polohrubé mouky. Pokud je ale chceme mít opravdu lehké, měkké a nadýchané s jemnými póry, měli bychom vždy sáhnout po mouce hrubé. S výsledkem budeme určitě spokojeni.
Jak připravit houskové knedlíky s práškem do pečiva, je popsáno v našem dalším článku.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Komentáře