Slávky dušené na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 285 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,20 g |
Tuky | 36,59 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 49,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jíme tak, že vezmeme jednu slávku, kterou použijeme jako kleštičky a tou vyndáváme z ostatních maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2015 21:52
Ty jsou super! Morsky potvory jsou u me na prvnim miste, takze posilam zaslouzeny bodik. Receptik moooc chutny, fotky nadherne.
11. 6. 2015 17:00
Oku lahodící fotkaVašíku,věřím,že sis pošmáknul
11. 6. 2015 09:12
Miluji slávky, díky za připomenutí, asi zítra naběhnu k nám do rybárničky, ve čtvrtek mají zboží
10. 6. 2015 22:05
vybusna:slávky sú dobré, tie "škrupinky" tomu nedajú nejakú pachuť. chutí to...len sa z nich ťažko naješ - hora "odpadu". A musíš byť na ne naladená. Môj muž by to za svet nevzal do úst. on je taký - divný Janko...ani chobotnice ani olihne, v poslednej dobe nechce ani rybu.
Venoušku, moc tu plkám?
Venoušku, moc tu plkám?
10. 6. 2015 21:56
no a tie skrupiny musli...oni nejako nepriaznivo *neochutia * tu omacku????
10. 6. 2015 21:02
vybusna:
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
10. 6. 2015 20:59
Chcela by som upozorniť - slávky, ktoré sú otvorené pred varením - nepoužijeme, vyhodíme. Takisto tie, ktoré sa po uvarení neotvorili. (Tak ma to učili domorodci pri mori). Ja nedávam pažítku, ale kopec petržlenovej vňate. A do šťavy si namáčame dobrý čerstvý biely chlieb.
10. 6. 2015 20:43
ja viem, ze pre toho, kto to varieva, je to bezna zalezitost ale ja vzdy ostanem v obdive nad tym, ako to vyzera skvele. Neviem ako to chuti, ale na fotke vyzeraju uzasne fotogenicky
10. 6. 2015 20:28
Jdu pro slávinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno před 22 hodinami
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Právě bylo uvařeno:
Zelná polévka s klobásou
Jan Nemec uvařil před 9 hodinami
Levandulové sušenky I.
Beruna uvařila před 9 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci.
misula29 uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitný semínkový chléb
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Banánové brownies
Kamilana uvařila před 11 hodinami
Rychlá kakaová buchta
lid.miroslav uvařil před 13 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 15 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 17 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: slavky na vine slávky recept na slávky slavky recept slavka houba houba slávka slávky houby slávka slavky na cervenem vine slávka obecná slávky na víně s mrkví slávky na víně recept recept slávky na víně slávka s houbami recept slavky slávky na buzaru houby slavky slávky s rajčat slavky na másle houby -slávka
Suroviny: slávky, máslo, česnek, cibule, pažitka, rajče, víno bílé suché, sůl, pepř
Slávky dušené na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ORJB
9 názorů