Hovězí řízky se sardelovým máslem

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 3 názory

55

Suroviny

60 dkg zadního hovězího masa
sardelová pasta
5 dkg másla
olej
smetana
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, potřeme máslem umíchaným se sardelovou pastou a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu. Nejlépe do druhého dne.

  2. Nařízneme okraje a rychle opečeme po obou stranách na oleji. Podlijeme vařící vodou a dusíme do měkka.

  3. Maso obložíme rajčaty paprikou a okurkou. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí řízky se sardelovým máslem

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • HankaPu HankaPu

    Takhle je dělám taky dost často, ale u nás je máme radši s bramborami:yes: +

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    mne sa k tomuto jedlu ryza nehodi a kedze mi ostala cestovina, tak som ju *zapracovala*. pri duseni reznikov si davajte pozor, dost to prihara...dokonca aj v mojich fakt, *bezpecnych* hrncoch* na malom plameni, som si musela dat stopky, aby som vcas k tomu hrncu prisla. a opatrne so solou...aspon tie nemecke sardelky su dost slane...a pokial si pamatam, tak aj tie nase...ja som nesolila vobec. omacka mi prisla napriek mnozstvu chuti dost mdla...mozno by pomohlo par kvapiek citrona, ale dnes som uz jednu taku omacku uvarila a chcela som nieco ine, tak som na zaver dala stipku stiplavej papriky a dostalo to smrnc.. jedlo je chutne, vyskusala som..ale mam inych favoritov.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo