Kokosy naměkko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 380 kJ / 4 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,60 g |
Tuky | 271,95 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 519,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2016 20:11
Kristyna11: na tento web obyčajne ľudia chodia kvôli receptom, nie vtipom.
20. 4. 2016 18:28
spagetka: Taky nevím co je vtípek, jestli recept nebo odpověď..
20. 4. 2016 18:26
Kristyna11: vtípek? Kde? Jak? Rádi se zachechtáme, o kamasutře a posunu o 1,53 cm v souvislosti s vařením, hmmmmmmmmm, asi nás autorka bude muset poučit. Posunu se klidně i o 2 cm, když budu vědět proč
20. 4. 2016 14:03
Tak snad jste pochopili, že je to vtípek Jo kvůli tomu ,.. I v kamasutře se člověk pohne o 1,53 cm a už se to volá jinak tak co by ne ?
20. 4. 2016 14:01
spagetka velmi bystrá
20. 4. 2016 10:42
magdalenka:
20. 4. 2016 10:41
mika59: asi...aby bol človek "naměkko"...
20. 4. 2016 08:24
spagetka: Dopísala som tam kokos.
20. 4. 2016 08:17
Navíc v Surovinách chybí to hlavní, co charakterizuje název - kokos
20. 4. 2016 08:10
3 velké panáky rumu
20. 4. 2016 07:41
Kvôli ľahkému posypaniu kokosom sa to volá "kokosy naměkko"?
20. 4. 2016 05:49
Hm, každý literárny útvar chce svoje. Aj poviedka, aj recept. Ako poviedku v časopise by som možno prečítala, ako recept ani náhodou. Recept má byť napísaný tak, aby bol jasný a zrozumiteľný. Celý recept sa dá napísať niekoľkými vetami a tak, aby sa podľa neho dalo piecť. Najviac sa mi páči posledná veta. Ja by som ten koláč určite vybrala, piekla by som ho predsa na to, aby sa zjedol. A keď už francúzsky dobrú chuť, tak aspoň správne napísanú.
19. 4. 2016 22:39
no prostě lahůůůůdka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 15 hodinami
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Právě bylo uvařeno:
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 8 minutami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 16 minutami
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 19 minutami
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 22 minutami
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 43 minutami
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 1 hodinou
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 1 hodinou
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Pavla.D uvařila před 2 hodinami
Pizza jako z pizzerie
jaluma36 uvařil před 3 hodinami
Bramboračka s čerstvými houbami
mibrix uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Josef Maršálek upekl úžasně křehké sýrové tyčinky: Kouzlo je v dobře udělané drobence a správném potření vejcem, říká cukrář
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Další recepty
Tématické fráze: změkne kokos namekko velké kokosy kokosy proč kokosky ztvrdly jak změkne mletý kokos kpkosy ztvrdlé kokosky kokosky šup šup co ze ztvrdlých kokosek jak uvařit kokos apetytr buchta šup šup sušenky naměkko recept buchta lita slehackou a sypana kokosem
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořechy mleté, mléko, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, rum, čokoláda na vaření, kokos strouhaný
Kokosy naměkko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxxz
13 názorů