

Šlehačková buchta
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Šlehačková buchta
-
Na to, jak je jednoduchá, je opravdu výborná. Člověk si tam může přidat co chce
-
Díky za tip rychlá a výborná buchta, jen jsem rozdělila vajíčka a z bílků udělala sníh
-
Jana: Ahoj, taky jsem v zahranici, predpokladam ze je to 250ml. Prave to delam tak snad se povede
Vladka
-
Boubelinda: Kdyz se rekne jedna slehacka, jaky to ma obsah v ml? 250 ml? Nebo vic? Ziji v zahranici a tak nemam sajnu jak velka je jedna slehacka. Rada bych vyzkousela recept.
-
Dáda: Je mozne ze prasek do peciva nebyl nejcerstvejsi. Je take dobre predem vyndat vejce a slehacku z lednicky aby byly vsechny suroviny pokojove teploty nez se s nimy zacne pracovat. Je dobre pridat jedno vejce po druhem, za staleho slehani. Ne vsech 5 vajec najednou. Trouba by mela byt predehrata nez zcneme pect. Preji lepsi vysledek pri pristim pokusu.
-
Nevím, kde dělám chybu...ale po vytažení z trouby padne cca na 1 cm ...dělala jsem dvakrát, jednu s marmeládou, jednu bez
Jinak chuťově ok
-
Buchta je výborná,jednoduchá,rychle hotová.
-
Skvělá, nadýchaná, jednoduchá buchta
já jsem místo ovoce dala asi 3 lžíce jahodové marmelády, mňamina
-
buchta je opravdu výýýborná a skvěle jednoduchá, budu jí dělat velmi často!! Protože se hned spapala :))
-
Buchta je skvělá, děláme jí často - s jahodama, s třešněma, s banánem .... prostě co nám přijde pod ruku
-
Luxusní a já jsem ještě z té šťávy co zbyla z jahodového kompotou udělala hustý puding ale i bez toho je to dobrota, krásně vláčná stala se naší oblíbenou, díky za recept
-
mnaminka, dala sem tam taky broskve, ale i bez nich by byla dobra treba potrena zakysankou+skoricovy cukr.
-
tak mam buchticku v trobe ale dala jsem tam broskvicky
tak uz se tesim jak bude chutnat diky za receptik
-
Já jsem to ovoce přidala, aby to nebyla jen buchta.
-