Nejjednodušší kokosky

jafin Kuchařka:

Cukroví , Pečené 210 názorů

Trochu moc upečené kokosky
5111
Recept si zatím oblíbilo 111 kuchařů

Suroviny

200 g strouhaného kokosu
150 g cukru moučka
2 vejce
Recept si zatím oblíbilo 111 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny zpracujeme v těsto a na pečící papír tvoříme hromádky (nic se nešlehá v páře, jen smíchá). Peče se při nižší teplotě do zrůžovění.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 765 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Nejjednodušší kokosky

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Kokosky jsou moc dobré, upekla jsem dvě velikosti, menší budu dělat jako cukroví na vánoce a větší jako běžný dezert. Vynikající a skoro bez práce.:yes: Přidávám bodík.

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    Pavla :nemela jste mala vajicka? Taky se mi testo drolilo, tsk jsem pridala jeste jedno vejce a dobry

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Kokosky jsou vynikající.dělala jsem je kamarádce k narozeninám.nahradila jsem bílý moučkový cukr , za třtinový cukr krystal, a podařily se skvěle.už je vkládám do parádní krabičky a ponesu dárek.tak doufám, že udělají radost.mě už udělaly :)

    Odpovědět

  • Koždoň Jiří Koždoň Jiří(neregistrovaný)

    nejlepší jaké znám.

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    Kokosky jsou naprosto luxusní :-)) Dnes jsem je dělala z jedné dávky, byly tak dobré, že jsem udělala ještě z dalších dvou dávek. Moc děkuji autorce receptu za zveřejnění :yes:

    Odpovědět

  • Karloska Karloska

    právě jsem je dodělala / dělala poprvé /
    opravdu jednoduché, nerozpadají se po upečení, chuťově dobré
    pekla pomalu na 110-120 stupňů asi hodinku, poté přidala teplotu na 150 stupňů a dokončila do zrůžovění

    jinak těsto je sypké, lepkavé, do skleničky jsem di dala studenou vodu , vždy namočila kávovou lžičku, nabrala trošku těsta a druhou rukou uplácla, aby se dala k sobě a šup na pečící papír

    mohu jen a jen doporučit:-))

    Odpovědět

  • Pavla Pavla (neregistrovaný)

    Dobrý večer, mám problém těsto se mi rozpadá kuličky se vždy rozpadnou.Jsem už zoufalaá :-( poradí někdo?;-(

    Odpovědět

  • Ilona Ilona(neregistrovaná)

    Jsou jednoduché a rychlé,ale už bych je nedělala, nechutnají mi,lepší jsou klasické:-(

    Odpovědět

  • Marta Šmilňáková Marta Šmilňáková(neregistrovaný)

    Sú vynikajúce a môžu ich konzumovať aj bezlepkári!!!:-p

    Odpovědět

  • zdenekn zdenekn

    Tak dnes poprvé ozkoušeno,přečteny všechny diskuse a suprový výsledek:k základnímu receptu přidáno trochu citr.šťávy a rumu a půl sáčku van.cukru.Kuličky uváleny v ruce.Péci-sušiti na 130 stupňů téměř hodinu.Sledovat barvu kokosek a postupně vyndávat z trouby-některá je menší-vyndat dříve.Výsledek skvělý,navrchu křupavé a uvnitř vláčné.Kokosky zůstaly ve stejné podobě,v jaké šly do trouby.Později ještě pokapu čokoládou.Dobrou chuť a díky za skvělý recept :-p

    Odpovědět

  • Jitta Mat Jitta Mat

    Rychlé, skvělé, nemají chybu! Použila jsem kokos Poex Vel.Mez., co mají v Kauflandu, pekla uprostřed trouby (konvenční pečení bez vzduchu, spodní i horní ) 30 minut na 100°C a pak jsem zesílila na 180°C a hlidala barvu. Po vytažení jsem okamžitě předělala na hlubší plech a zakryla fólií do vychladnutí. Tím neztratily vlhkost a neztvrdly. Povrchová křupavost zůstala.
    :-K:-K:-K Ukládám, dávám bod a sdílím :yes: víc chvály prokázat nemohu. :-K

    Odpovědět

  • Jaroslava Jaroslava(neregistrovaná)

    jamarela:já nepoužívám žádné formičky,prostě dělám kuličky a jsou moc hezké a nemluvím o tom že jsou dobré:yes:

    Odpovědět

  • Hana Hana(neregistrovaná)

    evina57:

    Odpovědět

  • Kelisova Kelisova

    Dávám bodík :yes::-8 jsou fakt žrasooo :-p;-):-8:-D:-D:-*:-K

    Odpovědět

  • evina57 evina57(neregistrovaný)

    jamarela: taky je nemám malé- použila jsem sběračku na sosík - průměr 4cm-- i druhý pokus (salko s kokosem ) dopadl na 1* --- vim že klasické z bílků jsou výborné,ale nevydržím stát 10min u šlehání a tyto recepty jsou jednoduché a výsledek mňamka :-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další >>

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo