Jehněčí garam masala
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 13 724 kJ / 3 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,88 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 212,60 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 300,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Garam masala robím podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masal...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno před 23 hodinami
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Právě bylo uvařeno:
Zelná polévka s klobásou
Jan Nemec uvařil před 9 hodinami
Levandulové sušenky I.
Beruna uvařila před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci.
misula29 uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitný semínkový chléb
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Banánové brownies
Kamilana uvařila před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
lid.miroslav uvařil před 14 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 15 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 18 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Jehněčí pečeně krok za krokem: Postup zvládne i začátečník
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
Další recepty
Tématické fráze: garam masala recept garam masala z jehněčího masa recepty s garam masala z jehněčího masa recepty na lamp masali garam masala jehněčího masa jehneci s cizrna
Suroviny: maso jehněčí, cibule, cizrna, kmín celý, bobkový list, skořice, chilli paprika čerstvá, česnek, voda, kurkuma, chilli, koření garam masala, sůl, olej, zelí čínské, česnek, olej
Jehněčí garam masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rx8W
0 názorů