Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 211 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 53,60 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou, je to příslušenství k robotu Bosch.
Cukr dáme dle vlastní chuti, tuzemák můžeme vynechat. Pokud ho dáme, tak stačí malinko, jinak bude zmrzlina špatně tuhnout.
Ovocnou směs můžeme po uvaření rozmixovat.
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 14 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 38 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to
Sladké dobroty s kokosem. Recepty, které skvěle naladí na vánoční atmosféru
Další recepty
Tématické fráze: návod na zmrzlinu s tvarohu
Suroviny: třešně, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, kokos strouhaný, čokoláda hořká, rum, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jrxY
0 názorů