Sladký hřích, kterému odolá jen málokdo: zákusek
Máte-li chuť na něco sladkého, není nic jednoduššího než zajít do cukrárny a koupit si zákusek. Cena zákusků ovšem stále roste, a tak není od věci si oblíbený zákusek zkusit připravit doma. Výroba zákusků bývá složitější, ale o to větší radost budete z hotové laskominy – pokud se povede, o čemž nepochybujeme – mít.
Typické české zákusky
Moderní doba s sebou přináší moderní zákusky, ale není nad českou klasiku. Když se řekne zákusek, většina z nás si nejspíš představí nadýchaný větrník nebo pořádně nacucaný punčák. A co teprve harlekýn nebo likérová špička... Už taky běžíte k plotně?
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky