7 oblíbených jídel z čočky: Vaříme chutně, levně a výživně
Ze všech luštěnin čočku připravujeme zřejmě nejčastěji. Není divu, čočka nejen výborně chutná, ale také na její uvaření stačí kratší doba. Navíc má poměrně univerzální využití. Je skvělá do polévek, výtečná v úpravě nakyselo, hodí se do vydatných salátů, chutných pomazánek i karbanátků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Výbornou surovinou do kuchyně je červená čočka. Není ji potřeba dopředu namáčet, přesto nezpůsobuje nadýmání, navíc je velmi rychle uvařená. Hodí se, stejně jako obyčejná čočka, do obdobných jídel. Výborná je do polévek i rychlých a výživných pomazánek. Polévku z červené čočky můžete uvařit podle následujícího videa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Čočkový salát: Chutné, výživné a levné jídlo se skvěle hodí na Nový rok
Jak se vaří z červené čočky. Můžete z ní připravit rychlá jídla pro malé děti, polévky a spoustu dalších dobrot
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché
Komentáře