Všehochuť z hovězího masa
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 781 kJ / 3 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,38 g |
Tuky | 242,49 g |
Vláknina | 21,73 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 114,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Dušené pokrmy - upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2010 12:34
25. 2. 2010 00:18
24. 2. 2010 22:56
24. 2. 2010 22:52
24. 2. 2010 22:51
24. 2. 2010 22:40
24. 2. 2010 22:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 17 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 56 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: vaříme z hovězího masa hovězí maso recepty hovězí maso recepty z hovězího masa sušené hovězí maso příprava hovězího masa příprava sušeného masa vaření z hovězího masa zbytky hovězího masa vaření hovězího masa zbytky z hovězího masa vaříme ze sušeného masa sušení masa recepty na sušení masa susene hovezi hovezi maso priprava recept susene hovezi sušení hovězího sušené hovězí recept recepty z hovězího
Suroviny: mouka, sůl, pepř, řízky, olej olivový, cibule, česnek, pórek, vývar hovězí, víno červené, pepř mletý, bobkový list, cuketa, brambory, slanina anglická
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
7 názorů