Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Řízky z uzeného hovězího jazyka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2009 20:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie135 kJ / 32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn.: Recept mám už dlouho ve své sbírce, jen jsem nevěřila, že to může být opravdu tak křehounké a i dobré, z vývaru lze velmi dobře uvařit polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

vcacky@gmail.com

26. 8. 2021 15:41

Řízky se smaží, neopékají.

JanaDorazinova

5. 1. 2020 12:35

Ivusa: Děkuji :-)

Ivusa

5. 1. 2020 11:38

Dovolila jsem si přidat fotečku...:yes: Supr recept<3

maxmilian

23. 8. 2013 13:22

janatka: rozplÝvá jedině s TVRDYM!

janatka

18. 6. 2013 09:30

Znám a doma děláme moc nám chutnají!!Je to masíčko,které se rozplívá na jazyku,když je měkoučce uvařené a ještě je polévečka dobrá z toho-hned dvě jídla!!

JanaDorazinova

15. 6. 2013 13:58

savlinka: Jéé, díky za nádherné foto a vyzkoušení!!:-)

savlinka

15. 6. 2013 11:04

Jani bodík dávám:yes::yes::yes: a foto přidávám...bylo to výborné:yes::yes:

Jarka

28. 3. 2013 14:19

jaj.kreisng@seznam.czHovězí, uzený jazyk s křenovkou a knedlíkem...Je to bašta...!!

janatka

21. 12. 2011 11:53

Jani ,také děláme doma,je to vynikající i děti to mají rády!!!U nás je tedy k sehnání jen vepřový,ale to nám nevadí moc nám chutná a polévka je skvělá s kroupami a zeleninkou.;-)

Dana61

16. 12. 2011 09:55

no jó to my také můžeme:-D:yes:

Koubkova

15. 12. 2011 18:55

:-K:yes:

JanaDorazinova

15. 12. 2011 16:39

eva hubova: díky moc!!;-)

eva hubova

15. 12. 2011 16:36

Jani, řízky byly vynikající:-p:-p přidala jsem Ti foto:yes:+6

JanaDorazinova

29. 3. 2009 13:46

Vašku, toho se vůbec nebojím, že by zůstal! Je málokdy vidět, ale měla jsem štěstí u nás v Supergongu, to je takový speciální obchod na salámy a maso. Je tam i tzv hovězí surovina za 25 kč a je na tom masa na guláš, až až;-)

Vaclav Fronek

29. 3. 2009 09:00

Jani . Ty jsi se ale rozjela a asi jsi mi mrkla do lednice. Uzenej hovězí jazyk je pochoutka( pro mne lepší než vepřovej- jen je dost velkej, ale to nevadí,. Když zbude, tak nakrájenej na tenko se taky ují)+bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk recepty jak dlouho varit hovezi jazyk jak dlouho vařit vepřový jazyk vařený hovězí jazyk recept uzený vepřový jazyk recept jak oloupat jazyk vařený hovězí jazyk vařený hovězí jazyk recepty vepřový jazyk jak oloupat uzeni jak uvarit uzeny veprovy jazyk jak oloupat vepřový jazyk jak dlouho vařit uzené vepřový jazyk uzený jak připravit uzený vepřový jazyk jak vařit hovězí jazyk jak dlouho vařit jazyk jak dlouho se vaří uzený jazyk uzeny

Suroviny: jazyk hovězí uzený, koření nové koření, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, česnek, jazyk vepřový, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Řízky z uzeného hovězího jazyka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGnl