Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
Tuky | 4,31 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 3,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Moje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 18 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 10 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí přední recepty,
hovězí přední recept,
jak dlouho vařit hovězí maso,
recepty z vareneho hoveziho masa,
hovězí přední,
zadní hovězí,
hovězí maso přední,
přední hovězí recepty,
přední hovězí,
hovězí zadní,
hovězí na zelenině,
hovezi zadni recept,
jak varit hovezi maso,
recepty z vařeného masa,
recepty hovězí přední,
recepty přední hovězí maso,
hovězí se zeleninou,
co z vařeného hovězího masa,
recepty hovězí přední maso,
jak dlouho varit hovezi zadni
Suroviny:
maso hovězí,
pórek,
karotka,
celer,
voda,
masox hovězí,
bobkový list,
petržel,
pepř,
kost hovězí morková
Komentáře (4)