Kedlubnové zelí
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 17,46 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2024 15:28
30. 9. 2023 14:14
20. 6. 2023 12:44
20. 6. 2023 07:35
20. 6. 2023 07:34
21. 6. 2021 08:07
19. 3. 2016 22:07
19. 3. 2016 22:05
24. 10. 2015 11:01
10. 10. 2015 11:39
23. 6. 2015 16:17
12. 6. 2014 12:28
12. 6. 2014 12:03
12. 6. 2014 10:38
18. 9. 2013 17:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 21 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 minutami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 2 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 3 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet
Kedlubnové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gWv
25 názorů