Chléb s domácím zavařeným masem
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto zavařené maso vydrží v chladu hodně dlouho, i několik měsíců a dá se použít na mnoho různých pokrmů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2019 22:22
RubyRom: Děkuji Romanko,
21. 4. 2019 16:17
Potíž je v tom, že když se vaří při 100°C , tuk může probublat pod víčko na gumičku a sklenice nechytí. O maso tedy v zásadě nejde.
21. 4. 2019 10:15
To je nádhera, to bych si pochutnala!
21. 4. 2019 09:31
casino: Máš pravdu párkrát se mi stalo, že jsem neuhlídala
21. 4. 2019 08:02
"Teplotu při zavařování udržujeme pod bodem varu"
No a když se nechá voda probublávat (tedy vařit při 100°C), tak i tak bude maso OK
No a když se nechá voda probublávat (tedy vařit při 100°C), tak i tak bude maso OK
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 5 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 7 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 1 hodinou
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 2 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 3 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 4 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 5 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 5 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 6 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: co se zavařenym vepřovym masem
Suroviny: plec vepřová, bůček, kůže vepřová, sůl, voda, chléb, cibule červená, kapie žlutá, salát, okurka čerstvá
Chléb s domácím zavařeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZDJ
5 názorů