Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 414 kJ / 6 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 300,92 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 741,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z fb stránek Starého Czerninského zámku v Chudenicích, který věnovala paní Horáková (99let).
Preclíky pekl její tatínek právě v pekárně U Šperlů (pekárna už dlouho není).
Preclíky jsem pekla prvně v životě, tvar ještě musím vychytat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 18:13
Hlavní je chuť
28. 11. 2020 15:40
Určitě časem vyzkouším, zatím přidávám do oblíbených. Velice mne zaujal příběh připojený k receptu!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 19 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 29 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, tuk hera, škvarky, sůl, vejce, mák
Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMwx
2 názory