Pokryté (vysypané) maso
Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Energie | 67 082 kJ / 16 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 508,75 g |
Tuky | 636,56 g |
Vláknina | 185,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 12,76 g |
Sůl | 30,80 g |
Sacharidy | 1 990,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na prípravu potrebujeme 17-litrovú nádobu a 60 cm paella pánvicu.
CZN Burak, turecký šéfkuchár, ktorý sa neustále nepríjemne usmieva, ale pripravuje veľmi nápadité jedlá. Základná myšlienka zakrytého mäsa prišla od neho, ale zloženie bolo vyrobené podľa jeho vlastnej chuti. Každý môže mať odvahu pripraviť ho a rovnako ako pri každom dobrom jedle nič nie je vyryté do kameňa. Môže sa ľahko tvarovať tak, aby vyhovoval chutiam každých úst.
https://www.pecmaniak.store/vysypane-maso-a-la-pec...
Video recept: https://youtu.be/XrA-yBz07oY
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2020 13:03
Autor
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
3. 12. 2020 12:59
magdalenka: souhlasím, ale když si představím, jak z toho kotle nabírám ten sos s tou rýží a lovím jednu plněnou papriku a jeden zelný list, maso bych tam nechala....och....
3. 12. 2020 12:54
Eja57: tiež som si domýšľala, ale myslím, že autor by mal pridať recept v takej forme, aby sme si nemuseli domýšľať.
3. 12. 2020 12:51
magdalenka: já jsem při schvalování/opravě receptu nechtěla úplně moc do toho vstupovat - 5 paprik se nakrájí a 10 se naplní, plyne z postupu, zelné listy se taky naplní, bude toho kotel...velký... sekaná plec má být zřejmě mleté libové vepřové, ale možná autor opravdu nemele ale seká nahrubo....
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
3. 12. 2020 09:22
V surovinach nie je mast ani udene maso, je tam ale 1 kg sekane plec. (?) Lusky papriky, alebo kapustne listy sa maju plnit? Co so slaninou? Trochu mam v tom chaos. Vdaka za upravu.
2. 12. 2020 22:35
Eja57: Na videu můžete vidět, že to nedávám do elektrické trouby
2. 12. 2020 22:15
Tak snad na čtvrté přečtení jsem to asi nějak pochopila:omg: ale hrnec 17 litrů...do trouby...no, když si to přepočítám děleno dvěma, tak tak velký kastrol bych tam asi nacpala...dobré to bude určitě...ale ještě s to budu muset tak 3x přečíst
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 19 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 21 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 24 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 24 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 27 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 51 minutami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 58 minutami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, maso uzené, rýže hnědá, sekaná, pivo světlé, paprika čerstvá žlutá, listy zelné, česnek, cibule, mrkev, petržel, fazole zelené, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, kmín mletý, kardamom
Pokryté (vysypané) maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KVm
7 názorů