Bramboračka jako od babičky
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 0,78 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2020 11:05
Eja57: rozmačkáme, aby byla polévka trochu zahuštěna i zeleninou, pokud chcete, můžete rozmačkat úplně, my raději s nějakým tím kouskem
13. 12. 2020 11:03
yanull: houby stačí dát vařit na stejně jako brambory
12. 12. 2020 20:50
Mám dotaz, zda by se měly nejprve vařit houby, aby byly dostatečně měkké, zvláště, když používáme sušené?
12. 12. 2020 17:16
Karol, píšeš - rozmačkáme...ale v polévce jsou vidět kolečka mrkve...mohu upravit v postupu na "částečně rozmačkáme"?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 15 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 17 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 20 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 20 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 23 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 47 minutami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 54 minutami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Další recepty
Suroviny: zelenina kořenová, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, brambory, cibule, česnek, tuk na smažení, houby sušené, pepř, mouka
Bramboračka jako od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vED0
4 názory