Jota s klobásou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 613 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 6,21 g |
Vláknina | 124,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lepší je použít spíše méně vysušený typ klobás, ale dá se i s Maďarskou, jen jsou kolečka tužší a polévka je pikantní.
Tuto polévku jsem poprvé ochutnal ve Slovinsku a okamžitě si ji zamiloval. Hledal jsem recept na TopRecepty.cz, ale bohužel tu nebyl. Našel jsem tedy recept od cestovatelky, která se na Slovinsko zaměřuje a toto je vlastně její recept, který jsem jen mírně upravil na základě několika vlastních pokusů. Na jejích stránkách se dozvíte o této polévce více informací.
Zde je původní recept: www.objevuj-slovinsko.cz/jota-recept/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 4 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 6 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 14 minutami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 1 hodinou
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 1 hodinou
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 2 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 4 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 4 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, klobása, brambory, sůl, pepř celý, bobkový list, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, fazole červené
Jota s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXWz
0 názorů