Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,85 g |
Tuky | 52,87 g |
Vláknina | 139,40 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 128,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku nezahušťuji, ale kdo má potřebu, může zahustit 1 lžící jíšky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 15:30
12. 11. 2023 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 53 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Suroviny: olej slunečnicový, máslo, cibule, mrkev, celer, petržel, celer, čočka beluga, cizrna, rajče sekané, protlak, rajče cherry, koření oregáno sušené, tymián sušený, bobkový list, paprika sušená uzená, pepř mletý, sůl, klobása chorizo, nať petrželová
Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljg1
2 názory