20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Zavářky jsou doplňky polévek, které je zahustí a celkově vylepší jejich vzhled, chuť a konzistenci. Zavářek existuje mnoho druhů - z jednoho vývaru můžeme díky různým zavářkám připravit několik různých polévek.
Zavářky udělají z řídké polévky hustý, chuťově výrazný pokrm, který můžeme směle podávat s kouskem pečiva jako hlavní jídlo. Přidávají se do polévek během varu, po odstavení polévky z plotny nebo uvařené zvlášť jako samostatná příloha.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Nudle do polévky
- Játrové knedlíčky podle mé babičky
- Pórková polévka s vaječným svítkem
- Kapustová s drožďovými knedlíčky
- Slepičí vývar s drobením
- Polévkové rýžové knedlíčky se sýrem
- Krupicové noky
- Uzené palačinky /celestýnské nudle
- Polévka s kapáním
- Polévka z mletého masa
- Luštěninová polévka podle Alberta
- Morkové knedlíčky jemné - zavářka do polévky
- Uzená polévka s kroupami
- Zeleninová polévka s cizrnou
- Fritátové nudle (vložka do polévky)
- Polévka šup-šup
- Zelná polévka s těstovinou
- Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
- Koprovo - máslové nočky do polévky
- Cibulovo-česneková polévka s bramborami
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Komentáře