Medimurská zeleninová juha (z Prostřeno)
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 992 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,50 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 21 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 2 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 3 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Suroviny: maso telecí, voda, zelenina kořenová, brokolice, těstoviny polévkové, protlak rajčatový, sůl, pepř
Medimurská zeleninová juha (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZZB
0 názorů