Křehké lívance bez kynutí
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 444 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,36 g |
Tuky | 50,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 538,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Samozřejmě můžeme použít marmeládu, tvaroh, javorový sirup nebo šlehačku podle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2022 13:41
Merylas (moderátorka): Také jsem to tak chtěla udělat a ten kypřící prášek dat už do mouky. Takto to jde ale také a výsledek je opravdu dobrý. Můžete stejně udělat podle sebe
10. 7. 2022 13:40
Merylas (moderátorka): Opraveno
9. 7. 2022 21:01
Chtěla bych se zeptat, jaká mouka byla použitá, jestli polohrubá a nebo jiná. Děkuji. Osobně bych raději ten prášek do pečiva smíchala s moukou a přidala do tekutého základu.
9. 7. 2022 07:59
recept se mi líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, smetana zakysaná, ovoce
Křehké lívance bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ROX
4 názory