Žampiony na uzeném boku a cibuli
Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v kombinaci s bůčkem a cibulí.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,70 g |
Tuky | 72,07 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo bůčku můžeme použít anglickou nebo gazdovskou slaninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2023 21:35
13. 6. 2023 18:06
9. 6. 2023 09:42
8. 6. 2023 21:11
Drahuško, nemyslím to ve zlém ,jen pro pořádek
Hezký den
8. 6. 2023 20:23
6. 6. 2023 15:37
6. 6. 2023 07:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Suroviny: žampióny, bůček uzený, cibule, olej, kmín drcený, omáčka worcesterová, pepř mletý, sůl, voda, máslo
Žampiony na uzeném boku a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6YPR
7 názorů