Játrový špíz v parním hrnci
Suroviny pro 1
1
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 20:23
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
17. 5. 2013 22:44
17. 5. 2013 20:24
21. 12. 2009 22:14
21. 12. 2009 21:59
21. 12. 2009 21:57
21. 12. 2009 21:23
21. 12. 2009 20:55
21. 12. 2009 20:46
21. 12. 2009 20:09
21. 12. 2009 20:06
21. 12. 2009 20:05
21. 12. 2009 20:05
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
21. 12. 2009 19:59
21. 12. 2009 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Další recepty
Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací, brambory
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
19 názorů