Sladká a vláčná bublanina plná ovoce a křupavé drobenky: Vychutnejte si ji s námi
Těsto na bublaninu je velmi snadné, skládá se ze základních surovin, které má doma jistě každá šikovná hospodyňka. Stačí vyšlehat vejce, cukr, mouku, mléko a prášek do pečiva, nalít na předem připravený, vymazaný plech a posypat oblíbeným ovocem. Pak už jen nazdobíme sladkou posypkou, která se nám v průběhu pečení promění na křupavou dobrotu.
Tipy na oblíbené bublaniny
Bublaninu můžeme připravit i z kynutého těsta a doplnit třeba tvarohem. Známé jsou také bublaniny doplněné např. šlehačkou nebo jogurtem, které těstu dodají ještě větší vláčnost.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou
Pět znamení horoskopu, která milují jahody: Lvi překvapí křehkým koláčem s jahodami, Berani klasickým koktejlem
Šéfkuchař hotelu Pupp: Na tomto vídeňském bramborovém salátu si u nás pochutnává i Jiří Bartoška