Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 186 kJ / 2 196 kcal
Bílkoviny84,72 g
Tuky35,24 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol1 036 mg
Sodík528 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy377,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Straslipka Martin

28. 8. 2015 06:45

Jednoduchá,vynikající ....:yes::yes::yes:

Didi

12. 7. 2015 14:10

Doporučuji i pro úplné začátečníky :D první pokus se mi podařilo připálit, ale odřezala jsem, takže nejde nic poznat;) - mohla za to samozřejmě trouba, pekla jsem v ní poprvé:) a druhý pokus už vyšel na výbornou:) ovoce jsem použila červený rybíz a borůvky:):yes:

maris

23. 7. 2013 21:34

Cocoska:moc děkuju za vyzkoušení a nádhernou fotku:-). Mám radost;-):-)

Cocoska

23. 7. 2013 19:37

Maris super recept, v 18,15 rozhodnuto, v 19,00 vytaženo z trouby:-O včera...;-)čili už je jen zbyteček:-p VÝBORNÁ:-!:yes::yes:posílám bodík:-!

maris

1. 7. 2013 06:23

Bahula: Evi, moc děkuju za vyzkoušení a krásnou fotku:-), jak už jsem psala, není to žádný zázrak, ale je to rychle a snad vám chutnalo;-):-)

Bahula

30. 6. 2013 17:29

Maris: děkuji za recept, dávám bod a dovolila jsem si přidat foto :-K

rebeka

10. 6. 2013 14:09

maris: no přesně tak, nemusíme u každého moučníku strávit půl dne v kuchyni;-) toto bylo sakum prásk za 30 min hotovo;-):-p:yes: právě zakusuju ke kávičce.. ještě je to vlahé:-8:-D;-)

maris

10. 6. 2013 14:07

rebeka: Rebi, děkuju za vyzkoušení a za krásnou fotku;-):-K. On to není žádný vrchol kulinářského umění, ale je to rychlé a jedlé taky;-):-)

rebeka

10. 6. 2013 13:53

Maruško, přidávám bodík a foto, jestli neva;-)
Byla nucena vytáhnou zmražené borůvky, no a co z nich, že?:-D:-D
Tohle bylo fofrem a :yes:;-):-p

Michal76

4. 5. 2013 16:07

Plus bod. Dnes upečeno se švestkama, velmi rychlá příprava, akorát na můj vkus docela suché. Příště se nebudu bát klást více kousků ovoce nebo vyzkoušet ten krém nahoru. A taky jsem trošku zmatkoval se šlehačem, než jsem přišel na to, že tekutá šlehačka je vlastně neušlehaná smetana na šlehání :-D

Katrinka

2. 8. 2012 12:42

Dnes upeču podle Vašeho receptu :-K, můžu se zeptat, když dám polohrubou mouku, nevadí to:-?

romance

29. 6. 2011 19:06

Tak sem to dnes upekla,tak se těšim Mnam:-)

maris

7. 6. 2011 14:41

Ivana79: Ivanko - naopak - mám radost, díky. S tím krémem určitě vyzkouším:-p:-)

Ivana79

7. 6. 2011 14:39

Pridávam ešte fotku s krémom,je to fakt vynikajúce:yes:Viem ale,že nezodpovedá tomuto receptu,takže keby ti,Maris,vadila,tak ju vymažem;-)

maris

7. 6. 2011 14:02

Moc děkuju za vyzkoušení a za fotky. Mám radost, že jste spokojené:-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborná borůvková bublanina výborná jahodová bublanina ze šlehačky šlehačková bublanina s ovocem jahodová bublanina se šlehačkou jahodová bublanina ze šlehačky jahodová šlehačková bublanina třešňová bublanina s drobenkou bublanina recept výborná bublanina recept na slehackovou bublaninu šlehačkovábublanina šlehačková jahodová bublanina výborná bublanina s ovocem výborná jahodová bublanina slehackove moucniky recept na bublaninu bublanina ze šlhačky jahodová bublanina ze šlehačkou třešnová bublanina bublanina

Suroviny: mouka hrubá, cukr, prášek do pečiva, vejce, šlehačka, švestky, třešně

TopRecepty.cz

Bublanina šlehačková

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY5g