Bublanina

www.zarovi.cz Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 60 názorů

třešňová bublanina na plechu
517
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Suroviny

1 hrnek mléka
2 hrnky cukr krupice
2 hrnky polohrubá mouka
1 sáček prášek do pečiva
4 vejce
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Uvedené ingredience smícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Poklademe ovocem, které jsme předem obalili v hrubé mouce a pečeme asi 3/4 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Bublanina

  • michalson michalson

    Dnes jsem vyzkoušela a povedla se!dala jsem jen hrnek cukru a trochu rumu.
    Třešně jsem obalila v polohrubé mouce,zůstali na povrchu,aby nepropadli je potřeba ,aby se obalovali mokré.
    Děkuji za recept!:yes:

    Odpovědět

  • míša míša(neregistrovaná)

    bublanina je opravdu skvělá,recept jsem se rozhodl udělat s kamaradem a povedlo se.ještě ted mam plne bříško.

    Odpovědět

  • Ataman Ataman(neregistrovaný)

    Dnes podruhé bublanina a to se smetanou 31% a dolití mléka 3,5% do objemu hrnku. Navíc jeden sáček vanilkového cukru. Prostě dokonalost!:yes:

    Odpovědět

  • Ataman Ataman(neregistrovaný)

    Velice jednoduchý a snadný recept. Stačí hrnek cukru, ale záleží na kyselosti ovoce. Třešně jsem posypal polohrubou a zůstaly na hoře. I dát méně mléka, dnes místo něj dáme šlehačku. :yes:

    Odpovědět

  • SumsalJos SumsalJos

    výborný recept už dělám po druhé vždycky se povede:-p

    Odpovědět

  • Majda Majda(neregistrovaná)

    recept mě zaujal, tak jsem ho zkusila. Na nás sice moc sladký a jen z té polohrubé mouky to není ono a křupavá krustička se mi také nepovedla. ;-(Trošku jsem si ho upravila - používám 300ml hrnky a na plech 28x38cm je 4cm vysoká ;-).To si myslím, je akorát. Cukr dávám jen hrnek a půl a mouku - hrnek polohrubé a hrnek hladké - smíchám s pr.do peč., v misce si trošku prošlehám šlehačem cukr a vejce a ještě jsem přidala van.cukr a trošku /asi 3 pol.lžíce oleje / a postupně přidávám mouku a mléko. Nemusím ovoce v ničem obalovat a dolů neklesne. :-K A nakonec trošku posypu cukrem krystalem nebo krupicí a šup s ní do trouby. Při 180°C peču cca 40min..Mám křupavou krustičku, bublanina je hned hotavá a vynikající :-p, :-K, :-))U nás se po ní jen zapráší :yes:

    Odpovědět

  • hana hana(neregistrovaná)

    T;-(toprecepty.czak jsem se těšila ,moučník vypadá velmi jednoduše,proto jsem si ho zvolila ,ale nic moc ,přijde mi,že na obrázku je úplně jiná bublanina,moučník je těžký,přeslazený,při krájení nedrží tvar,vypadá ,jak trhanec.Nedoporučuji

    Odpovědět

  • -Lucana- -Lucana-

    Jednoduchá a výborná. Také obaluji ovoce v kokosu, vysypávám jím i plech. Po pekáči se jen zaprášilo :-)

    Odpovědět

  • eva eva(neregistrovaná)

    opravdu supr jen jsem pridala ten rum,trosku oleje,med jak uz tady nekdo psal a dala taky jen 1hrnek cukru:-))

    Odpovědět

  • Petra S. Petra S.(neregistrovaný)

    Místo mlíčka šlehačku, trochu rumu a medu na zavonění a buchta neměla chybu! :) Díky za recept!

    Odpovědět

  • Sejina Sejina

    Dnes peču...:-p a bude určitě jako vždy mňam....:-):-)

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    vyzkoušela jsem s borůvkama, ty jsem obalila do kokosu, jak radí spagetka a je to:yes:, ovoce nepropadlo:-D

    Odpovědět

  • Mirka Mirka(neregistrovaná)

    Bezvadná bublanina, jinou už nedělám!!!:yes:

    Blanka:

    Odpovědět

  • Blanka Blanka(neregistrovaná)

    Výborná a pěkně vyběhla. Je vysoká, dobrá.

    Odpovědět

  • Dominika Dominika(neregistrovaná)

    Diky za recept :-), me se bublanina velmi povedla!! Třešně mi neklesly, testo je propečené. Jen se mi zdálo moc toho cukru a příště ho dám tolik, koliko je to napsané - je to málo sladký :D. Jinak vřele doporučuji ;-), pekla jsem bublaninu poprvé a myslím, že to vůbec není špatné ;-). :yes:

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo