Upečte si výborného chlebového ježka podle videonávodu
Zbyl vám doma starší bochník chleba a je vám líto mu dát sbohem? Máme pro vás tip, jak připravit rychlou a snadnou pochoutku, chlebového ježka. Tímto způsobem zapečený bochník je velmi jednoduchým pokrmem, ale jistě vás nadchne.
Kdo by nemiloval čerstvý křupavý bochník chleba, právě upečený nebo koupený v pekárně? Bohužel takhle voňavý a křupavý vydrží jen chvíli a co pak s ním, když ho nestihneme spotřebovat. Máme pro vás skvělý tip, jak z něj vyrobit luxusní pochoutku.
Jak připravit chlebového ježka
Postup je snadný:
- Do bochníku chleba opatrně nařežeme mřížku tak, abychom chléb neprokrojili až do konců.
- Mezi jednotlivé vzniklé kostičky dáme bazalkové pesto, nivu a mozzarelu.
- Takto připravený bochník dáme zapéct do trouby.
Vyzkoušejte některý z našich tipů a dejte nám vědět, jak se vám dílo povedlo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Komentáře