Nejlepší recepty na brownies: Lahodný moučník je vláčný a plný čokolády
Brownies je původem americký moučník plný kakaa i čokolády. Uvnitř je krásně vláčný a po upečení má na povrchu křupavou krustu. Hotové brownies můžeme podávat posypané cukrem nebo s čerstvým ovocem.
Brownies se pyšní svou typickou vláčností až vlhkou konzistencí s báječnou čokoládovou chutí. Na těsto nám postačí pouze několik surovin a příprava není vůbec složitá, pouze je třeba brownies pečlivě hlídat po dobu pečení.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Klasické brownies
Příprava těsta je opravdu velmi jednoduchá. Abychom docílili vláčné konzistence brownies, je třeba dodržovat správný poměr mouky a ostatních ingrediencí - zkrátka čím méně mouky, tím vláčnější a šťavnatější brownies budeme mít.
Ochucené brownies
S těstem můžeme dokonce experimentovat a přidávat zajímavé suroviny k ochucení. Nejčastěji volíme různé druhy ovoce, oříšky či fazole, které přimícháme až na konec do těsta, nebo také nuttelu a krémový sýr, které můžeme přidat na povrch brownies.
Pojďte si připravit báječně vláčné čokoládové brownies podle názorného videoreceptu. Pokud si brownies pečete doma, máte svou oblíbenou příchuť? Napište nám další tipy na ochucení nebo vylepšení brownies do komentáře pod videem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak upéct brownies, ideální moučník pro čokoholiky. Ten dokonalý může být i poměrně dietní
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda
Komentáře