Houbové karbanátky nebo sekaná
Suroviny
Porce: veľa :)))
Nutriční hodnoty
Energie | 8 293 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,08 g |
Tuky | 55,52 g |
Vláknina | 82,60 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,37 g |
Sacharidy | 221,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak mám podpňovky, čo na jeseň je vždy, tak to robím takto vo veľkom :))) Sekanú zjeme a fašírky sa dajú výborne zamraziť. V prípade potreby ich vyberiem z mrazničky, nechám cca 20min pri izbovej teplote a vyprážam. Nenechávam nikdy úplne rozmraziť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2013 21:03
magdalenka: aha, máš pravdu, díky za upozornenie, idem doplniť
1. 10. 2013 12:21
Až teraz som si všimla (mám košík václaviek, tak uvažujem, čo s nimi), v postupe ti vypadli vajíčka.
29. 9. 2013 13:41
tejaja: ja mám tiež strašne rada václavky, príp. zmes lesných húb. A samotné dubáky sú pre mňa trochu sladkavé. Teším sa, až mi v rajóne začne václavková sezóna.
29. 9. 2013 12:55
hanes24: Áno,mášpravdu, v tomto prípade sa ešte pečú v rúre alebo vyprážajú, takže to dusenie stačí Ja ich mám najradšej, lepšia polievka neexistuje zo žiadnych iných húb
29. 9. 2013 11:16
dobrůtka
29. 9. 2013 10:13
Václavky třeba dusit aspoň 30 minut i déle, obsahují nejedlé a jedovaté látky, které se ničí varem. Skvělé jídlo
29. 9. 2013 08:10
Majka8: kto aké huby má a aké mu chutia Majka Ja za václavky nevymaním ani dubáky
29. 9. 2013 00:52
Barva teda nic moc,ale recept se mně zamlouvá.Mohu použít i jiné houby?Já jsem houbař amatér a Václavku bych určitě zaměnilatakže hříbky kozáky a hnědáci mohou taky být?Jsou to jediné houby které poznám a jediné které sbírám.
28. 9. 2013 22:47
Jejda, ale houby to umí tu tmavou barvu, ale dobré to bude
28. 9. 2013 21:29
To musí být krásně voňavé,mňam
28. 9. 2013 13:22
yanull: áno Janka, je to správne
28. 9. 2013 12:16
Pochopila jsem správně Terezko, že podpňovky jsou česky václavky? Pokud ano, tak je to recept pro dnešní den jako stvořený + 1. bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 4 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 37 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: karbanátky z václavek sekaná z václavek karbenátky z václavek houbová sekana houbové karbanátky babicovy dobroty recepty 28.9.2013 karbanatky s vaclavek václavkové karbanátky vaclavkove karbenatky houbové karbanátky z václavek vaclavky sekaná recept houbová fasirka karbanatek z vaclavek houbové fašírky sekaná babicovy dobroty babicovy dobroty 28.9.2013 recepty recepty na houbove karbanatky houbové karb nátky václavky recepty sekaná hribove fasirky
Suroviny: houby čerstvé, rohlík, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, krupice dětská, strouhanka, vejce, olej, strouhanka, vejce
Houbové karbanátky nebo sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxLw
12 názorů