Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z václavek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 22:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 241 kJ / 536 kcal
Bílkoviny21,41 g
Tuky20,60 g
Vláknina28,57 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy54,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 10. 2013 07:45

petr:nabudúce napíšeš, že guláš bez mäsa nie je žiadny guláš, však? ... tak radšej nevŕtaj a daj tu vzorový recept ty

petr

11. 10. 2013 07:28

Guláš bez papriky není žádný guláš.

Petrr

12. 9. 2013 20:51

Dnes jsem našel houby-Václavky v Kytlicích a namka-gulášek se už se vaří:yes:

rebeka rebeka

19. 10. 2012 20:36

Petr: ale ona to myslela na kolínka, že to je zamilovaná těstovina manželova;-):-)

Petr

19. 10. 2012 20:33

spagetka: Nejsem si jisty, ale ryze neni testovina.........:-((

Sonycka03

16. 10. 2012 13:24

Moc nevařím, ale tento recept je rychlý a chutný, doporučuji... Papriku jsem dala pálivou a místo kečupu 2 lžíce rajčatového pyré :) a s václavkami jsem pokrájela i šupinovku kostrbatou (mají podobný vzhled)
Dobrou chuť všem ;-)

Lucas

15. 4. 2011 16:50

mmmm uš se oblyzuju:-p

Tony

20. 10. 2010 05:56

...tak jsem zkusil pridat kecup (poprvni v zivote) a skoro to zkazilo celej gulas :-( Zachranila to az kysela smetana.

mejdlo

4. 10. 2010 19:19

tak už je to hotovo, jen místo kečupu jsem dala ďábelskou směs (máme rádi pálivý) a je to výborný

marta

2. 10. 2010 20:28

Doporučuji podusit s angl.slaninou pokrájenou na kostky, samozřejmě dostatek česneku a jinak jak je uvedeno. Na závěr ještě přidávám zakysanou smetanu a pak uvidíte, jaká je to bašta!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 19:57

Já jsem ten guláš nedávno dělala, taky s "knedlama":-)) a dala jsem do práce synovi celou sedmičku. No a kolegové mu nadali, že jim to dělá schválně, že oni šli na párek do kantýny a on měl takovou voňavou mňamku:-)):-D:yes:

jitka

12. 10. 2009 15:34

:yes:Opravdu jako polévka dobré,ještě tam dávám majoránku,sušenou petržel,pepř a chutná líp jak pravá drštkovka.

spagetka spagetka

9. 10. 2009 13:18

Jani a k václavkám hoď špetku libečku. Jinak příloha se hodí i třeba rýže nebo kolínka - zamilované těstoviny manžela :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 13:04

No, ta "knedla" k tomu jde určitě víc;-)

desuk

7. 10. 2009 17:25

Tento týden ( doufám, že už zítra ) si plánujeme tento gulášek udělat.

Jen se mi líbí jak jsou v receptu zemáky a na fotce knedla

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: václavky václavky vaclavky recepty vaclavky recepty houby václavky houby václavky houby václavky recepty václavky recept václavky recept houba václavka houba václavka jak upravit václavky recept na václavky václavka houba václavky houby recept václavky václavka obecná recepty václavka václavka obecná recept recepty václavky

Suroviny: houby václavky, cibule, vývar masový, mouka hladká, kečup sladký, máslo, česnek, kmín drcený, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Guláš z václavek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANB