Husička v pomalém hrnci
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla s droby - tj. žaludek, kousek jater, celý krk a přidala jsem ten spodní díl zad a tak byla i výborná polévka s nudlema. S takovou chutí jsme se do ní dali, že jsem zapomněla vyfotit celý talíř i s knedlíkem a zelím ;-) ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2016 20:28
Spíše je problém v odpařování vody z jídla, proto by se při pomalé (nízkoteplotní) přípravě v troubě mělo dělat v uzavřené nádobě, aby se nevysušovalo. Samozřejmostí je pak nepoužívání ventilátoru trouby, který je pro přiklopenou nádobu zbytečný.
Jediný hlavní rozdíl je tak především ve funkcích, protože pomalé hrnce bývají ve standardu vybaveny různými funkcemi časování přizpůsobenými právě dlouhému nízkoteplotnímu vaření.
V troubě, která umožňuje přípravu jídla na nízké teploty, je možné dosáhnout naprosto stejného efektu jako u pomalého hrnce a ušetřit tak tisíce korun za jeho nákup, spotřeba energie je srovnatelná.
18. 11. 2014 18:18
11. 11. 2014 12:44
11. 11. 2014 12:23
Příkon max. 200 - 250 W za hodinu, podle typu a teď se podívej na sporák, jaký má příkon na plotýnkách a v troubě on za hodinu. Zase záleží na značce, ale stpro je to víc. Navíc jsem si to měřila a skutečně, není to žádná lživá reklama . (můj sporák má příkon až 7 kW!!!!!)
11. 11. 2014 12:18
10. 11. 2014 20:40
10. 11. 2014 20:37
Super receptík pro pomalý hrnec
10. 11. 2014 14:11
enynka:ono je to upečené do měka, o tom to je,a taky, že to nemusíš hlídat, dělá se to samo a nevysuší se, ale když chceš, aby to mělo ještě kůrčičku, tak se musí dopéci v troubě
10. 11. 2014 12:43
10. 11. 2014 12:21
10. 11. 2014 12:14
10. 11. 2014 12:11
10. 11. 2014 09:31
9. 11. 2014 21:18
9. 11. 2014 20:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 1 minutou
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 28 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 36 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 42 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: husa v pomalem hrnci pomaly hrnec z lidlu hovězí husička pomalý hrnec recepty pomalý hrnec-zbozi.cz pomalý hrnec crock pot recepty pomalý hrnec lidl husa pomaly hrnec pomaly hrnec husa konfitování v pomalém hrnci jídla v pomalém hrnci hovězí husička recept husí prsa v pomalém hrnci hovězí husička recepty recepty v pomalém hrnci hrnec na husu husa v pomalem hrnci recept recept na husokačenu krůta v pomalém hrnci recepty na pomaly hrnec
Suroviny: husa, sůl, kmín celý, voda
Husička v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNKE
20 názorů