Dušená játra v pomalém hrnci
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bylo to skvělý, úplně jiný než z papiňáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2016 22:15
Dobrý večer, mohl byste mi prosím blíže popsat jak děláte játra v sádle v p. hrnci??? Ráda bych je zkusila udělat. Děkuji Pavlína
22. 1. 2016 14:00
To je i pro toho, kdo má drahou elektřinu asi 7,20 Kč. Ale po dosažení
požadované teploty samozřejmě i pomalý hrnec vypíná, takže spotřeba je asi poloviční. Rozhodně vám PH nesežere ponožky ! Zrovna jsem do něj hodil sádlo a kuřecí jatýrka. Večer (asi za 4 hodiny) bude hotovo a týden máme mňamku na chleba !
Játrovku z obchodu u nás už žere jenom pes ...

29. 11. 2015 01:12
12. 5. 2015 23:34
Děkuji moc

20. 10. 2011 16:29

20. 11. 2010 05:52




20. 11. 2010 04:43
co to blábolíte o spotřebě horkovzdušné trouby? Ta naše česká, velká a výkonná má příkon 2 kWh. Z tohoto času spíná při nastavené nejvyšší teplotě, tedy na plný výkon, cca 60 procent času. Čiže 1,2 kW... Při běžném pečení se nastavují nižší teploty, spotřeba budu za hodinu zcela jistě pod 1 kW...
Doporučuji si o tom něco přečíst

Pro nevěřící: pro Vendusou zmiňovanou šestikilowatovou troubu by vám zásuvkou teklo 26 ampér (6.000 Wh / 230 V = 26 A) - zásuvka i přívodní kabel by se vám tedy roztekly, protože kabel by musel mít průměr aspoň tak 2,5 cm, aby to unesl. A např. jističe v domácnosti jsou "jen" na 10 a 16 ampér, takže už jen přes ně by to neprošlo.
Jinak nic proti pomalému hrnci. Ale nešiřte paniku a nelžete, byť nevědomky.
27. 7. 2009 02:16


Ale včera jsem koupil hovězí játra v mexickém obchodě, kde je mají už krásně na plátky a chtěl jsem je udělat venku a grilu. Ono to tak nepoprská sporák a manželka mi nenadává.
Nějak k tomu nedošlo, venku je k večeru přes 40. A tak jsem udělal tahle játra. Jedinečná. Už to budu vařit častěji, pomalý hrnec je můj oblíbenec.
Tím vším, Bože já jsem ukecanej, jsem chtěl říct, že nám to strašně chutnalo.


29. 6. 2009 14:13
25. 3. 2009 12:00
Jednoduše fšechno nahážu do pekáče podleju vodou a
přiklopím poklici a už se oto nestarám.cca za hodinu je to hotví.

6. 11. 2008 11:57

6. 11. 2008 09:57

5. 11. 2008 23:24
5. 11. 2008 23:16

5. 4. 2008 19:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno před 2 hodinami

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno před 16 hodinami

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno před 19 hodinami

Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance
Přidáno 26. 3. 2023 10:54

Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně
Přidáno 26. 3. 2023 04:40

Drůbeží kapsičky pečené v remosce
Přidáno 25. 3. 2023 16:59
Právě bylo uvařeno:

Výborné kynuté těsto
uvařil/a dasa.fie@volny.cz
před 46 minutami

Bílkový chlebíček I.
uvařil/a Panova
před 1 hodinou

Kuře na divoko
uvařil/a MamkaTerka
před 2 hodinami

Linecký koláč s marmeládou
uvařil/a Marcela0123
před 3 hodinami

Linecký mřížkový koláč
uvařil/a Marcela0123
před 3 hodinami

Drobenkový tvarohový koláč
uvařil/a Lenkavackova
před 4 hodinami


Dušená vepřová plec sedláka Mrkvičky
uvařil/a luckos
před 13 hodinami

Pečená drůbeží játra
uvařil/a luckos
před 13 hodinami

Rychlá ovesná polévka s houbami
uvařil/a luckos
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: játra recepty římský hrnec recepty horkovzdušný hrnec horkovzdušný hrnec recepty játra recept halogenový hrnec recepty játra jak dlouho vařit játra horkovzdušný hrnec recepty video recepty pro horkovzdušný hrnec recept na jatra pomaly hrnec nebo multifunkcni hrnec recepty horkovzdušný hrnec recepty jatra pomalý hrnec eta recepty recepty na játra pomalý hrnec cena jak vařit játra horkovzdušný hrnec-recepty recepty na horkovzdušný hrnec
Suroviny: játra vepřová, cibule, koření grilovací, jíška, voda
Dušená játra v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3z
17 názorů