Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 986 kJ / 1 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,17 g |
Tuky | 59,16 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 90,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový guláš recept hovězí na pšeničném pivu goulas z rebarbory kotlety rebarbora
Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, česnek, pivo světlé, vývar masový, mrkev, datle, rebarbora, med, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření oregáno, skořice, sůl, pepř
Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEqD
0 názorů