Hovězí kýta na pivě

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 4 názory

43

Suroviny

8 plátků hovězí kýty
5 plátků slaniny
sůl
pepř
4 velké cibule
tymián
plnotučná hořčice
1 hrnek světlého piva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme, popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké.

  2. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule, nakrájené na kolečka. Postup opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule.

  3. Zalijeme pivem a dáme zapéci do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Ještě horké ho podáváme s chlebem nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí kýta na pivě

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí zadní recepty hovězí zadní recept vepřová kýta na pivě hovězí zadní recepty hovězí zadní recepty z kýty recept hovězí zadní hovězí zadní na grilu hovězí na gril gril na kýtu kýta hovězí zadní váleček recept zadni kyta grilování kýty vepřová kýta na pivu recept na hovězí zadní kýta na gril recepty z hovězího zadní kýta recepty na hovězí zadní hovězí maso kyta

Zapomněl/a jsem heslo