Hovězí kýta na pivě

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 4 názory

43

Suroviny

8 plátků hovězí kýty
5 plátků slaniny
sůl
pepř
4 velké cibule
tymián
plnotučná hořčice
1 hrnek světlého piva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme, popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké.

  2. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule, nakrájené na kolečka. Postup opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule.

  3. Zalijeme pivem a dáme zapéci do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Ještě horké ho podáváme s chlebem nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí kýta na pivě

  • Paulo Paulo(neregistrovaný)

    bylo to super:yes:

    Odpovědět

  • janacholevov@seznam.cz janacholevov@seznam.cz

    :-p:-pvýborné bez komentářů.....jen jsem to trošku zahustila chlebem malinko

    Odpovědět

  • Balveda Balveda

    Hledali jsme co s hovezi kytou a tohle bylo rozhodne bajecne rozhodnuti! Pred chvilkou jsme povecereli s chlebem a zitra k obedu udelame asi ryzi, uz ted se zas tesime. :) Mnamka!

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Hned bych si dala!:-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo