Hovězí kýta na pivě

toprecepty.cz Kuchař: toprecepty.cz

Hovězí maso 4 názory

Suroviny

8 plátků hovězí kýty
5 plátků slaniny
sůl
pepř
4 velké cibule
tymián
plnotučná hořčice
1 hrnek světlého piva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme, popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké.

  2. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule, nakrájené na kolečka. Postup opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule.

  3. Zalijeme pivem a dáme zapéci do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Ještě horké ho podáváme s chlebem nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Hovězí kýta na pivě

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí zadní recepty hovězí zadní recept recepty hovězí maso kýta zadní vepřová kýta na pivě hovězí zadní recepty hovězí zadní recepty z kýty recept hovězí zadní hovězí zadní na grilu hovězí maso na pivě hovězí na gril gril na kýtu kýta zadni kyta hovězí zadní váleček recept recept na hovězí zadní grilování kýty vepřová kýta na pivu kýta na gril hovězí maso kyta

Zapomněl/a jsem heslo