Třešňovo - rebarborový sorbet
Zmrzlinu ocení malí i velcí zejména během horkých letních dnů. Ale i na jaře můžeme zpracovat ovoce, které máme na zahradě. Z čerstvých třešní a rebarbory připravíme za pomoci zmrzlinovače dokonale kyselkavý sorbet.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Lalaj uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Walderama08 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Kuře se sezamem a čínskými nudlemi
kloudakovi uvařila před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 5 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 5 hodinami
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero o španělské kuchyni: Pokrmy ovlivňuje horko, moře a španělský temperament
Jak připravit ovocný sorbet. Letní osvěžení podle nejlepších receptů nám zpříjemní horké dny
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, citron bio, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, rum
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
0 názorů