Angreštové nanuky
Horké léto a ovocné mražené dobroty jdou perfektně k sobě. Pokud vám právě dozrává angrešt, zkuste připravit jednoduché domácí nanuky. Vodovou variantu zaměňte za smetanovou verzi, zapněte mrazák na frost a za chvíli můžete mlsat.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 235,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Někdy je lepší přidat více cukru, angrešt bývá často kyselý. Čím více přidáte cukru, tím déle to bude mrznout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 07:17
8. 7. 2023 14:21
zuzi777a (moderátorka): Hlavně ten cukr jinak to bude opravdu hodně kyselé.🙂🙂
8. 7. 2023 13:18
Angrešt mi právě dozrává, zkusím.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 9 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 15 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 38 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 54 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: angrešt, cukr, smetana ke šlehání, mléko, cukr vanilkový
Angreštové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZyL
3 názory