Dvoubarevný hrnkový dort
Tento krásný dort připravíme ze dvou druhů korpusů, jeden ochutíme strouhanou kokosovou tyčinkou a kakaem. Pokapeme je rumem, potřeme směsí z lesního ovoce a pařížským krémem. Povrch dortu ozdobíme tvarohovým krémem, kokosem, marcipánem a čokoládovými ozdobami.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 52 553 kJ / 12 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,96 g |
Tuky | 519,23 g |
Vláknina | 43,23 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 4,56 g |
Sacharidy | 1 731,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hrnek použijeme o objemu 220 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2024 10:59
28. 1. 2024 10:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 5 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Krásně ozdobený dort je naší chloubou. Jednoduchý trik nám usnadní krájení upečeného korpusu na rovné pláty
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, prášek do pečiva, olej, kakao, čokoláda margot, máslo, mouka, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, ovoce mražené, cukr, voda, pudink vanilkový, korpus, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, cukr, kokos, marcipánové kytičky, zdobení čokoládové,
Dvoubarevný hrnkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR09l
2 názory