Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka Tereza Bebarová, která se podělila s receptem na svůj oblíbený moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,70 g |
Tuky | 233,66 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 796,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 00:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 7 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 30 minutami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 3 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 9 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 16 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krupice, máslo, mouka hladká, podmáslí, prášek do pečiva, citron bio, sůl, rybíz červený, mouka hladká, máslo, cukr krupice, rum, sůl, mouka hladká
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
1 názor