Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2009 23:02
13. 10. 2009 21:48
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
13. 10. 2009 20:36
13. 10. 2009 20:11
13. 10. 2009 15:52
13. 10. 2009 15:47
13. 10. 2009 15:42
13. 10. 2009 15:16
13. 10. 2009 14:45
13. 10. 2009 11:10
13. 10. 2009 11:09
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny , ale musím ho pochválit, už je to lepší. Malými fíglíky ho k těmto jídlům přibližuji. Ještě vyzkouším tohle koření a uvidíme.
12. 10. 2009 23:15
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři... Nějak jsem pochopila, že žiješ mimo Čechy-Slovensko, takže nevím, jestli j u vás v běžném sortimentu, ale snad ano...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...
12. 10. 2009 22:58
12. 10. 2009 22:51
12. 10. 2009 21:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 21 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Walderama08 uvařila před 10 minutami
Koprová omáčka
Evellinka uvařila před 16 minutami
Kuře se sezamem a čínskými nudlemi
kloudakovi uvařila před 17 minutami
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Další recepty
Tématické fráze: co s pečeným kuřetem co se zbytky pečeného kuřete zbytky pečeného kuřete zbytky kuřete zbytky pečeného masa flíčky zbytky kuřecího masa co s pečeným masem co se zbytkem kuřete zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím co se zbytkem pečeného kuřete zbytek peceného kurete pokrmy z pečeného kuřete co se zbytky kuřete co se zbytky pečeného masa co z pečeného kuřete zbytek pečeného masa recepty z pečeného masa recepty z pečeného kuřete recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny: maso kuřecí, flíčky, cibulka zelená, česnek, koření francouzské brambory, vejce, smetana ke šlehání
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
17 názorů